Tuff start för tuffe… ja, vem?

Leksands IF har i det längsta lyckats hemlighålla en otroligt pinsam fadäs i samband med att huvudtränare Roger Melin fick sparken i veckan. Enligt säkra källor från den innersta kretsen kring Leksands IF råkade ledningen först anlita den gamle engelske seriehjälten Tuffa Viktor.
– Tuffa – tuffe, Viktor – Uffe, alltså det är väl inte så lätt att hålla reda på alla namn hela tiden antar jag, säger Leksandskurirens källa som föredrar att vara anonym. Tuffa Viktor säger i en kommentar till LK att han ändå är mer av en fotbollskille och gärna stryker ett blyertsstreck över hela händelsen.
– Jag fick en platta Guinness och är nöjd med den uppgörelsen, säger den klassiske seriefiguren som såg serierutornas ljus i slutet av 50-talet och drar ner kepsen över ögonen. Tuffa Viktor tipsar slutligen om att spika Stoke i lördagens stryktipsomgång.
-De är verkligen i fin form och har till skillnad från LIF vunnit tre raka, säger han och markerar att intervjun är slut genom att tända en Kent utan filter.