Don’t stop believing

Inför kvällens match mellan Leksands IF och HV71 i Tegera Arena har man tagit fasta på en så kallad gerilla-kampanj som bedrivits i och omkring Leksand den senaste tiden. Någon eller några personer har satt upp klistermärken på Stop-skyltar så att de bildar meningen ”Don’t stop believing”, med åsyftan på hockeylagets prekära tabelläge. Till Tegera Arena har man ikväll nu lyckats med bedriften att få dit det amerikanska rockbandet Journey som ska framföra låten live på repeat för att om möjligt störa ut motståndarna från Jönköping samt peppa hemmalaget. Obekräftade rykten gör också gällande att en leksands-spelare kan komma att framträda på scenen. Enligt en anonym källa till Leksands Kuriren handlar det om backen Daniel Josefsson och LIF-coachen Andreas Appelgren ska enligt uppgift ha sagt: ”Alltså, missar han en enda rensning i egen zon åker han upp på scen och får stå där med sitt hårsvall och headbanga i stället!”. Det återstår alltså att se om Josefsson åker på någon ”i-sing” i aftonens drabbning.