ÄLGSKOG

Ambulans tillkallades under torsdagen till en fastighet strax utanför Siljansnäs. Ett olyckligt missförstånd mellan två makar ledde till den något udda räddningsinsatsen och allt började med ett sms som mannen i förhållandet skickade till sin hustru på tisdag morgon. LK kan exklusivt delge delar av sms-konversationen:

”Jag är så grymt sugen på älskog, jag måste få lite genast!”

Mannens hustru blev alldeles till sig i trasorna och slängde sig genast ner naken på sängen med benen rakt upp i vädret och inväntade sin make. Eftersom det olyckligt fallit bort en bokstav i meddelandet från mannens mobiltelefon bar det sig inte bättre än att gubbjäveln aldrig dök upp i sovrummet. I stället för ”älskog” var nämligen makens intentioner att skriva ordet ”älgskog” och han hade helt sonika dragit ut till sina jaktkamrater i skogarna nära Åkmyran längs Moravägen.

Ur polisrapporten står bland annat följande att läsa: ”…och där låg jag i tre dagar med benen i vädret som nån jävla upp-och-ner vänd vägkon och jag fick ju nån låsning i ljumskarna, va, och det var jäääävligt obehagligt, va, och….”

LK har sökt mannen för en kommentar som låter hälsa via sms:

”En gris, en ko, en Tasbäcksbo. Klart slut.”